Koordinatör

Doç. Dr. Levent Soysal (Türkiye yürütücüsü)

Proje Ekibi

Kadir Has Üniversitesi, RTN-TIES in işbirliğinde Institut National d’Etudes Démographiques (INED, France), Institute for Migration and Ethnic Studies, Universiteit van Amsterdam (IMES, the Netherlands), ve Sussex Centre for Migration Research, Sussex University (SCMR, United Kingdom) gibi 11 Avrupa araştırma merkezi ve üniversitesiyle birlikte yer aldı.

Proje Koordinatörü: Prof. Patrick Simon, Institut National d’Etudes Démographiques (INED, France)

Arne Saeys, Kadir Has Üniversitesi’nde misafir doktora adayı

Araştırma Hakkında

TIES-RTN Projesi Marie Curie Actions, European Commission, 6th Framework Program on Research, Technological Development and Demonstration tarafından fonlanmıştı (Toplam Bütçe: 2.616.230 €; Türkiye’ye ayrılan bütçe: 106.379,93 €). Proje 2006’da başlamış ve 2010’da tamamlanmıştır.